Nagel stempel

Voor snelle, perfecte stempel nail art gebruikt u de nagel stempel producten oftewel de stamping producten! D.m.v. de stempel techniek voorziet u alle nagels van precieze professionele nail art! Zowel op de handen (manicure) als de voeten (pedicure) te gebruiken!

Alles wat u voor de nagel stempel nodig heeft is: nagel stempel sjabloon / nagel stempelplaat / nail art stamping plate, nagel stempel kussentje, nagel stempel schraper en stempel nagellak. Veel stamping plates zijn ontworpen in één thema, zo zijn stempel sjablonen, die als stempel figuurtjes ' Kerst ', ' Halloween ', ' bloemen ', ' dieren' bevatten... Gebruik de speciale stempel nagellak om perfecte resultaten te kunnen behalen!

Mogelijkheden zijn eindeloos, ook stamping plates met FRENCH MANICURE of LETTERS zijn veel gevraagde stamping plates. Maak gebruik van een van de voordelige nagel stempel set! Konad is het marktleidende merk in nagel stempel producten.

WERKWIJZE nagellak voor stempel:

1. Lak de nagels eerst met Base Coat of een gekozen kleur nagellak.

2. Breng stempel nagellak aan op de ingegraveerde figuur op het stempel sjabloon.

3. Trek met een korte en krachtige beweging SNEL de overmaat van de stempel nagellak af met de stempel schraper. Let op, dat de stempel schraper een hoek maakt van ongeveer 45 graden t.o.v. het stempel sjabloon. 

 4. Druk vervolgens SNEL het stempel kussen op het stempel sjabloon om het stempel motief over te nemen op het stempel kussen.

 5. Voor het overbrengen van het stempel motief kunt u 2 werkwijzen toepassen. Breng het motief over op uw nagel door het toepassen van een onafgebroken rollende beweging OF druk het stempel kussen kort op de nagel en hef deze weer snel op.

 6. Voor de bescherming en verzegeling van het stempel motief adviseren we om het stempel motief altijd te verzegelen met de (KONAD) Topcoat. Let op, dat u de stempel nagellak en de Topcoat van hetzelfde merk gebruikt om oplossen van het stempel motief te voorkomen.

 Tip: kies voor een passende ondergrondkleur, bij voorkeur lichter dan de nagellak voor de stempel, zodat deze duidelijk zichtbaar is en u kunt genieten van de mooiste KONAD nail art. Stempel nagellak is niet te gebruiken als ' gewone ' nagellak!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 166

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Konad stamping Nail art Set A-Set
  Waardering:
  87%
 2. Latex vrije Nail Protector tape, roze
  Waardering:
  100%
 3. Siliconen Nagel stempel Set Gelly
  Waardering:
  93%
 4. -25%
  Konad Square plate 07 ' Tribal Flame '
  Rating:
  0%
  Prijs € 7,98 Aanbiedingsprijs € 5,98
 5. -25%
  Konad Square Plate 12 ' Prints '
  Rating:
  0%
  Prijs € 7,98 Aanbiedingsprijs € 5,98
 6. -25%
 7. -25%
  Konad Square Plates 19 ' Designs '
  Rating:
  0%
  Prijs € 7,98 Aanbiedingsprijs € 5,98
 8. -25%
  Konad Square stempel sjabloon 20 ' Feest '
  Rating:
  0%
  Prijs € 7,98 Aanbiedingsprijs € 5,98
 9. -20%
 10. -20%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 166

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst